Folined

Blog van Folined

Rieker instappers, voor dames en heren te koop

Rieker instappers

Rieker instappers, kan je voor mannen als ook voor vrouwen kopen. Dit model is in vele maten en modellen te koop. Kijk hiervoor maar eens op de website van Shoetime. Je zal jouw ogen uitkijken, wat voor een keuze aan schoenen zij hier verkopen. Zelf loop ik al jaren op dit merk schoenen, Vooral omdat het voetbed wat in elke schoen te vinden is zo goed voelt. Nog nooit heb ik pijn in mijn voeten gehad, sinds ik op dit merk loop. Dat is voorheen wel eens anders geweest, dat de blaren aan mijn tenen zaten.  Rieker instappers

Mooie Rieker instappers online gekocht

Samen met mijn man hebben wij de webshop van Shoetime ontdekt. Regelmatig zijn wij hier op te vinden, op zoek naar nieuwe schoenen. Het is hier ook mogelijk om mooie tassen te kopen. Omdat wij beiden de voorkeur hebben aan Rieker instappers, zijn wij hier naar op zoek gegaan. 

Onze bestelling hebben wij inmiddels al in huis. De Post.nl heeft deze binnen een paar dagen al bezorgd. Dat is wel even anders, dan hiervoor een drukke stad in te moeten gaan. Nu kunnen wij in alle rust onze schoenen uitzoeken en bestellen. De rest wordt geregeld, daar hebben wij geen omkijken meer naar.