Folined

Blog van Folined

Meer weten over drukwerk Sliedrecht? Klik hier!

1-logo

Aankomende week moeten wij een opdracht afleveren voor een klant. Zij moeten namelijk bedrukte flyers hebben. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een drukwerk Sliedrecht op het internet.

Zoeken

Op het internet ben ik veel drukkerijen die drukwerk Sliedrecht leveren. Uiteindelijk gaat er maar een bedrijf mij helpen met de opdracht. Na wat websites met elkaar vergeleken te hebben, is mij duidelijk geworden dan van Beuzekomen veruit de beste is. Zij hebben een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding en weten als geen ander om het beste product te leveren. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers.

ContactBriefpapier

Het contact met de medewerker van het bedrijf verliep goed. De medewerker neemt vriendelijk de telefoon op en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Daarnaast weet de medewerker duidelijk waar hij het over heeft en staat de medewerker open voor mogelijkheden. Even later heb ik de medewerker de details door gemaild van de opdracht die ik heb gekregen. Dankzij de snelle levering van dit bedrijf kreeg ik binnen een week de flyers binnen, geweldig! Dit bedrijf raad ik dan ook zeker aan bij vrienden en familie.