Folined

Blog van Folined

Nieuwe sennheiser hoofdtelefoons

Laatst hoorde ik van een vriend dat er nieuwe sennheiser hoofdtelefoons beschikbaar zijn, en dat deze nog beter zijn dan de vorige. Ik ben dan heel erg nieuwsgierig of deze beter is dan mijn huidige. Nu ik mijn oude al een tijdje gebruik, merk ik dat ze er op achteruit zijn gegaan. Dit betekend dat ik nieuwe sennheiser hoofdtelefoons moet aanschaffen.

Internet

Nu ga ik zoeken op vergelijkwebsites wat de beste verhouding is qua prijs- en kwaliteit. Ik heb mijn huidige hoofdtelefoon namelijk gekocht bij Bstheadsets.com, en ik was hier zeer tevreden over. Na vergelijken en onderzoeken ben ik weer bij Bstheadsets gekomen, wat me niet verbaasd. Ik zag ook dat zij het nieuwe product op voorraad hadden, en ik het bij hun kon bestellen. Mijn vriend en ik waren zeer enthousiast, en bestelden allebei bij Bstheadsets.com.

Keuze

Wij nemen de draadloze Sennheiser, want deze spreekt ons het meest aan. Je kunt deze namelijk ook aansluiten op je TV, of verbinden met je telefoon en laptop. Dit multifunctionele product trok bij ons het meeste aandacht. Ook hebben wij contact opgenomen met de klantenservice van Bstheadsets.com, en hebben wij hen op de hoogte gesteld over onze keuze. Ook zij vonden dat wij een verantwoorde en duurzame keuze hebben gemaakt. Overigens was de klantenservice zeer vriendelijk. Ook de levering was snel en kwam veilig en wel bij mij thuis aan.