Folined

Blog van Folined

Horeca parasols

xterior-logo

Met een terras op het zuiden heb je de hele dag zon. Dit was een van de redenen dat waarom ik voor deze locatie heb gekozen. Het kan nogal warm worden als je continu in de zon zit en daarom ben ik maar opzoek gegaan naar Horeca parasols. Deze Horeca parasols zijn ook nog eens heel handig tegen de regen om het terras droog te houden.

Met logo

Via via ben ik bij Xterior uitgekomen. Bij Xterior zijn ze gespecialiseerd in Horeca parasols en daarom leek het mij een goed idee om contact op te nemen met dit bedrijf. Ik was namelijk opzoek naar een parasol waarbij je er geen zorgen over hoeft te maken of deze wel of niet tegen het weer bestendig waren. Bij dit bedrijf was het ook nog eens mogelijk om de parasols af te stellen op de eigen wensen dus ik zou mijn logo er op kunnen zetten.

Contact

Nadat ik niet veel verder meer kwam op de website, heb ik contact opgenomen met dit bedrijf en een afspraak ingepland om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens het gesprek hebben we de mogelijkheden nagelopen en zijn we tot een mooie oplossing gekomen.

De prijs was zeker aantrekkelijk en dat was de doorslaggevende reden dat ik de bestelling heb geplaatst. De klanten kunnen voortaan dus in de schaduw genieten!