Folined

Blog van Folined

Nieuwe speeltoestel buiten gezocht

Speeltoestel

Helaas hebben vandalen bij ons de speeltuin vernield. Dit resulteert in het feit dat onze kinderen iets anders moeten verzinnen waar zij mee kunnen spelen. Erg jammer dat spullen van andere niet heel kan blijven… Op zoek naar nieuwe speeltoestel buiten!

Met onze gehele buurt willen wij ervoor zorgen dat er nieuwe speeltoestellen komen zodat de kids kunnen spelen. Uiteraard zit ik er niet op te wachten dat de kosten hiervoor te hoog wordt. Zodoende besloten om te gaan zoeken op het internet in de hoop het voordeliger te krijgen.

Speeltoestel

Toestellen gevonden

Op de website van sicuro.nl heb ik diverse leuke toestellen gevonden. Ook de kosten welke zij hanteren zijn erg aantrekkelijk. Hierdoor besloten om een bericht te sturen naar iedereen bij ons in de buurt met kinderen. De vraag gesteld of dat zij hiermee akkoord gaan. Iedereen reageerde hier gelukkig enthousiast op waardoor ik ervoor heb gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Van de week een offerte mogen ontvangen waaruit blijkt dat het wel erg aantrekkelijk is om te bestellen. Nadat de rest de offerte heeft gezien en hieruit unaniem positief op gestemd is besloten om te bestellen.