Folined

Blog van Folined

Mooie kreukvrije Olymp overhemden

Had ik maar eerder geweten dat er overhemden bestaan welke je niet hoeft te strijken. Zo heb ik jarenlang de overhemden van mijn man moeten strijken zodat hij netjes voor de dag kwam. Sinds wij een keer bij De Heeren van Alphen zijn geweest, een herenkleding winkel waar zij meerdere merken verkopen waaronder Olymp overhemden, wil mijn man niets anders meer. Natuurlijk ben ik ook zeer tevreden dat hij alleen maar dit merk wilt hebben, nu ik hoef geen overhemd meer te strijken. Deze overhemden zijn van 100% katoen gemaakt en zien er bijzonder mooi en elegant uit.  Olymp overhemden

Zeer mooie overhemden

Mijn man loopt er elke dag bijzonder modieus en kreukvrij bij. Had ik maar eerder van dit merk gehoord, had mij heel wat strijkwerk kunnen schelen. De overhemden staan niet alleen goed onder een colbert, maar zijn zeker op een spijkerbroek goed te dragen. Deze overhemden zijn in meerdere modellen te verkrijgen, denk hierbij aan:

  • licht getailleerde Modern Fit
  • licht getailleerde Modern Fit
  • klassieke rechte model Comfort Fit

Voor elke man de juiste pasvorm. De overhemden van mijn man vallen onder het klassieke model, een ander model wilt hij niet hebben. Dat is in zijn ogen dan net te sportief, terwijl het hem juist zo leuk staat.