Folined

Blog van Folined

Een bouwkundig zwembad

bouwkundig zwembad

Een bouwkundig zwembad is een product  dat u geheel naar eigen stijl en smaak kunt aanpassen. Zo heb je de keuze uit een andere kleur dan vaak de standaard blauwe kleur. Maar ook heb je de mogelijkheden om een aparte springplank erbij te laten maken, of een trap over de gehele breedte. 

Al deze wensen staan natuurlijk leuk op papier, maar om deze in uitvoer te laten brengen is een heel ander verhaal. Maar gelukkig hebben wij daar ook al een oplossing voor gevonden, want het bedrijf NieuwAtlantis weet hier alles van af.  bouwkundig zwembad

Geweldig mooi ontwerp

Nadat wij van plan waren om een bouwkundig zwembad in onze tuin te laten maken, zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die deze wens in uitvoer kan brengen.  Al snel kwamen wij bij NieuwAtlantis terecht. Dit bedrijf heeft alle deskundigheid in huis om jou goed te adviseren wat wel of niet mogelijk is. De specialisten die hier werken kunnen jou daar enorm mee helpen. 

Inmiddels hebben wij de verbouwing in onze tuin al achter de rug. Alles is bijzonder goed gegaan en het resultaat is dat wij nu elke dag een duik in ons eigen pool kunnen nemen. Meer luxe heeft een mens niet nodig.