Folined

Blog van Folined

Sennheiser oordopjes besteld

 

Nieuwe Sennheiser oordopjes besteld.Oordopjes zijn er in ontzettend veel soorten en maten en bovendien in ontzettend veel prijsklassen. Mijn gewoonte is altijd geweest, om niet teveel op de kwaliteit te letten, maar gewoon zo goedkoop mogelijk te kiezen. Als ze kapot gaan, of ze bevallen op wat voor manier dan ook niet zo best, dan is het tijd voor weer een ander goedkoop alternatief. Het wordt je dan ook bijzonder gemakkelijk gemaakt, omdat je ze op de meest uiteenlopende plaatsen tegenkomt, van apotheek tot speelgoedwinkel. Maar het probleem bij deze goedkope oordopjes is, dat er met elke type ook gratis een uniek type probleem wordt meegeleverd. De pasvorm is zo slecht dat ze niet in je oren blijven zitten, de draadjes breken bij de minste trekkracht en als ze niet uit je oren vallen gaan ze gegarandeerd pijn doen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Uiteindelijk kiezen voor kwaliteit

Maar dan na vele exemplaren en evenzoveel teleurstellingen zie je het licht.  Je probeert eindelijk een keer een setje oordopjes die wel in je oren blijven zitten en waarvan de draadjes vertikken om te breken.
Maar wat je werkelijk van je sokken blaast is het verschil in geluid! Was ik jaren geleden maar overgestapt op Sennheiser.