Folined

Blog van Folined

Besteedt jouw website uit aan Real Gen

Het gebruiken van een eigen website heeft enorm veel voordelen! Denk hierbij aan het feit dat ook de online klanten jouw website zullen vinden. Door ervoor te zorgen dat je linkbuilding blijft uitvoeren draag je gelijk zorg aan het beter laten scoren van de website. Maar wat nou als je überhaupt nog niks aan de website hebt gedaan, laat staan het begrijpen wat dit precies inhoudt? Geen zorgen, niet veel ondernemers hebben het in de gaten dat het niet alleen bij het maken van een website blijft. Je dient ervoor te zorgen dat je geregeld linkbuilding uitvoert wil jij jouw website laten scoren.

logo

Het laten scoren van een website lijkt gemakkelijk, echter ligt er een hoop op de loer wat roet in het eten kan gooien. Zo is het erg belangrijk om met specifieke woorden te willen scoren op het internet. Hou er wel rekening mee dat meer ondernemers misschien met deze woorden willen stijgen. Om het een beetje cru te zeggen…. Je dient de concurrentie online te “verslaan” wil jij hoger scoren op het internet. Dankzij Real Gen kan dit ook echt! Real gen is een jong dynamisch bedrijf welke maar al te graag de zorg voor SEO en SEA uit handen wilt nemen.

Hun kennis op het gebied van linkbuilding is enorm waardoor er altijd een oplossing te vinden is om te scoren met je website/webshop. Mede dankzij hun werkwijze krijgen ze het keer op keer voor mekaar om diverse ondernemers te laten stijgen op het internet. Maar hoe kan het nou dat je stijgt op het internet?

features-iphone2

Hoe te werk gaan?

Samen met Real Gen zal je onder het genot van een kop koffie alles bespreken met de mogelijkheden. Hun werkwijze zal dan ook toonbaar gemaakt worden zodat je met je eigen ogen kan bekijken hoe grondig ze te werk gaan. Het lijkt erg gemakkelijk om een linkbuilding traject op te starten maar als je niet beschikt over de nodige kennis kom je niet ver.

Het bespreken van een budget om te besteden is dan ook erg belangrijk, zonder een duidelijk budget kan er geen opdracht gestart worden. Met deze opdracht kan je goed en duidelijk zien in wat er gemaakt moet worden voor die maand. Hun ervaring in het verspreiden van de juiste opdracht over de maand laat het inzien dat er wel degelijk een stijging te vinden is in de website of webshop.

Waarom uitbesteden?

Wanneer je er weinig tot geen verstand over hebt is het raadzaam om het ook echt uit te besteden. Bij Realgen hoef je dan ook geen zorgen te maken. Hier is het namelijk mogelijk om alleen je linkbuilding uit te besteden of uiteraard meer. Realgen biedt namelijk de kans om een geheel nieuwe website/webshop op te starten om het bereik van uw eigen bedrijf nog meer te vergroten! Interesse? Door telefonisch in contact te komen met een van hun medewerkers is het maken van een afspraak snel volbracht. Hun zullen dan ook bij jou op bezoek komen om het gesprek in een prettige omgeving te laten verlopen.