Folined

Blog van Folined

lokale seo bij Regiopromotor

Tegenwoordig is het erg belangrijk om goed gevonden te worden in Google. Google is de grootste zoekmachine en tegenwoordig maakt iedereen daar gebruik van. Marketingbureaus kunnen je helpen om de vindbaarheid te verbeteren. Zo zocht ik afgelopen week onder: lokale seo en kwam ik terecht bij regiopromotor. Het bedrijf zorgt ervoor dat je organisch en lokaal goed word gevonden. Uiteraard kan dat niet binnen enkele weken, maar na een paar maanden zie je al goede resultaten.

Afspraak gemaaktlogo regiopromotor

Mijn afspraak met Regiopromotor verliep uitstekend. Ik kreeg een duidelijk inzicht van de werkwijze. Zo krijg je elke maand een rapportage met alle werkzaamheden die zijn verricht. Daarnaast krijg je ook alle posities van jouw zoektermen doorgestuurd.

Sinds dat ik lokale seo uitbesteed bij Regiopromotor ben ik al goed vindbaar. Voor mij is lokaal veel belangrijker, omdat bedrijven in mijn branche zijn gevestigd door heel Nederland. Bij Regiopromotor is het mogelijk om aan no cure no pay te doen. Dat wil zeggen dat je pas betaald bij het behalen van de afgesproken posities. Dit werkt erg motiverend voor het marketingbureau en voor je eigen portemonnee is het ook erg fijn.