Folined

Blog van Folined

Mindfulness cursus volgen was erg zinvol voor mij

mindfulness

mindfulness Aanrader van de therapeut

Al een tijdje loop ik bij een therapeut, op aanraden van haar ging ik een mindfulness cursus volgen. De therapeut had mij namelijk gezegd dat de gedachtes in mijn hoofd allemaal logisch en normaal waren, maar dat ik moest leren ze af en toe uit te schakelen. Dat kon ik doen door een mindfulness cursus te volgen.

Zo gezegd, zo gedaan! Ik ging online op zoek naar een mindfulness cursus. Wat mijn therapeut mij uitlegt, betekent veel voor mij. Dus zo’n kans als deze wilde ik direct aanpakken! Al snel kwam ik Silentum tegen. Silentum verzorgt mindfulness cursussen en aandachttrainingen. Dat is erg leuk en voor iedereen zinvol!

Interesse

Natuurlijk had ik al een grote interesse voor lichaam en geest en daarom ook mindfulness. Toch denk ik dat een mindfulness cursus ook zinnig kan zijn voor mensen die zich er (juist) niet mee bezig houden! Mijn ervaring is dat je er altijd beter van wordt en niets te verliezen hebt. Je kunt het net zo goed proberen en hopen op een fijner leven; minder stress, meer rust, meer focus. Als mijn therapeut het aanraadt, zal het wel goed zijn! De cursus bij Silentum was erg zinvol voor mij en ik heb er zelfs van genoten!

Meer verhalen