Folined

Blog van Folined

Een nette trui

In een trainingspak naar school of naar de winkel vind ik nooit zo heel fijn. Toch ben ik dit vaak geneigd te doen omdat het zo comfortabel zit. Nu heb ik daar de oplossing voor gevonden. Ik heb een nette trui gevonden maar wie weliswaar ook super fijn zit. In deze trui zit ik soms de hele dag thuis te Netflixen en toch ziet het er net uit voor als je even naar de winkel toe wilt. In deze blogpost ga ik je meer vertellen over de In gold we trust trui.

Waarvan zijn de truien gemaakt

De In gold we trust truien zijn bijna allemaal van 100% katoen gemaakt. Dit betekent dan ook dat de truien van erg goede kwaliteit zijn. Omdat ze van katoen zijn is ook de reden waarom de trui zo ontzettend fijn zitten. Je voelt dat het met liefde is ontworpen en gemaakt en dat de trui het geld echt waard is. De truien zijn niet de goedkoopste maar goedkoper en met deze kwaliteit zal je ook niet vinden. De In gold we trust truien zijn daarom ook meer dan het geld waard en je zal meteen merken hoe fijn ze zitten.

Hoe vallen de truien uit?

Vaak zijn er problemen met truien dat ze te groot of te klein uitvallen. Bij de In gold we trust truien is dit probleem er niet. De truien vallen allemaal normaal uit en hierdoor zal je ook geen problemen ondervinden wanneer je je eigen maat besteld. Ze zitten ook slank om je lichaam heen waardoor het een stuk netter word dan een loszittende trui. Ze zitten wat slanker om je lichaam heen maar dit zorgt niet voor dat de truien minder comfortabel zitten. Ik kan niks anders dan deze truien aanraden aan iedereen die wat zelfverzekerder wilt rondlopen in een comfortabele trui.