Folined

Blog van Folined

Een e sigaret kopen die past bij elke gelegenheid

Sigaret

Heb jij interesse in het kopen van een e sigaret? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het kopen van een e sigaret is een bedachtzaam proces, waar je jezelf vier vragen bij kunt stellen. Ten eerste kun je nadenken over het formaat van de elektronische sigaret. Is het voor jou belangrijk om een klein formaat te hebben, of maakt het je eigenlijk niks uit? Er zijn verschillende modellen beschikbaar, waarbij je kunt kijken wat het beste bij jou past. Daarnaast kun je kiezen uit e sigaretten die veel damp produceren of juist subtiel hun dampafvoer loslaten. Wat heb jij daarin het liefst? Wil je dat het makkelijk in gebruik is, of spreekt geavanceerder je ook wel aan? En, niet geheel onbelangrijk: wat is je budget? Na deze vragen voor jezelf te hebben beantwoord, kun je aan de slag. 

e sigaret

Wat heb je nog meer nodig bij de aankoop?

Naast het juiste model van je e sigaret te hebben bepaald, is het ook belangrijk om de goede vloeistoffen aan te schaffen. Deze vloeistoffen noemen we e-liquids. Er zijn momenteel meer dan 450 verschillende smaken, uit verschillende landen en van verschillende merken. Ook heb je coils nodig. Meestal krijg je één of twee coils geleverd bij je aankoop. Een coil zet de vloeistof om in de damp. Let wel op: de coils kunnen slijten, daarom heb je eens in de drie weken een vervanging nodig.

Roken

Nog vragen, stel ze gerust aan onze klantenservice!

Mocht je nou geïnteresseerd zijn, maar toch nog vragen hebben hoe het allemaal precies werkt,  dan kun je je vragen altijd stellen aan de klantenservice. We staan graag voor je klaar en beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

Meer verhalen