Folined

Blog van Folined

Een badge borduren? Klik hier!

vandongen logo

Mijn baas wil een badge borduren. Nu wilt hij dat zelf niet doen, maar een bedrijf zoeken die ermee op weg kan. Het bedrijf moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen, en dat was zeer belangrijk voor hem. Nu ben ik zelf niet bekend met een badge borduren. Wel ben ik bekend met Van Dongen. Ik weet namelijk van vrienden en familie dat zij een van de betere zijn in Nederland die dit kunnen doen.

Internetvoorbeeld bedrukking

Toch wilde ik even op internet meer informatie zoeken over dit product. Overal waar ik kwam, zag ik het bedrijf Van Dongen weer terug komen. Mijn vertrouwen in hen steeg alleen maar meer, en daar ben ik zeer enthousiast over. Overigens bestaan zij ook al sinds 1780, wat natuurlijk het vertrouwen alleen maar meer omhoog schaalt. Ik wil dan ook meer weten over dit product, en daarom was ik van plan om de klantenservice te bellen.

Contact

De telefoon werd netjes opgenomen en ik werd direct vriendelijk te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar die het over had, en kon me helpen met mijn vraag. Overigens wist de medewerker ook duidelijk waar die het over had, en heeft me enorm geholpen. Dit wordt het bedrijf, ik ga ze ook zeker aanraden bij vrienden en familie.

Meer verhalen