Folined

Blog van Folined

Sauna korting in omgeving Limburg? Thermen Nijmegen biedt uitkomst

Sauna korting

Ben jij een liefhebber van de sauna en op zoek naar deals met sauna korting? Bij wellness resort Thermen Nijmegen kun jij je geluk niet op. Naast talloze aanbiedingen biedt Thermen Nijmegen talloze arrangementen om je bezoek tot een geweldige beleving te maken. Gelegen in het prachtige Limburg, kom je bij Thermen Nijmegen helemaal tot rust en ontvlucht je de hectiek van het vaak drukke moderne leven.

Stress

Sauna korting met leuke combinaties

Als jij niet genoeg krijgt van de sauna- en wellness beleving bij Thermen Nijmegen en een dagverblijf is niet genoeg, dan heeft Thermen Nijmegen een geweldig aanbod voor jou. Ze hebben namelijk samenwerkingen met hotels in de omgeving.  Door deze samenwerking wordt het mogelijk gemaakt dat je een saunabezoek kunt combineren met een heerlijke overnachting in een van de prachtige 3-5 sterren hotels naar keuze. Je hebt maar liefst de keus uit 6 verschillende hotels in de omgeving om uit te kiezen. Waar wacht je nog op?

Massage

Webshop

In de webshop van Thermen Nijmegen vind je fikse kortingen en deals van allerlei arrangementen en cadeaubonnen. Het resort stuurt jou, of iemand die je wilt verrassen, een prachtig ontworpen kadobon met brochure toe. Zo kun je kiezen uit waardebonnen vanaf €15,- en massagebehandelingen, maar denk ook aan Lente-arrangementen en vele uitgebreide schoonheidsbehandelingen. Voor ieder is er wel iets te vinden om helemaal te ontspannen.

All-inclusive arrangement

Het all-inclusieve arrangement is wel het neusje van de zalm. Het biedt toegang tot alle faciliteiten van Thermen Nijmegen voor slechts €89,50. Een mega-deal. Je kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke massage, een gezichtsbehandeling of de zonnebank. Daarnaast is een gerecht van de kleine of grote kaart inbegrepen, evenals koffie, thee en frisdranken. Als bonus is een vruchtensap of smoothie ook inbegrepen. Bij afloop, ontvang je ook nog een presentje. Ga meteen naar de website en pak deze aanbieding.