Folined

Blog van Folined

Unieke bedrijfsuitjes in Amsterdam

Iedereen die op zoek is naar zeer leuke bedrijfsuitjes Amsterdam, moet eens op de site van  VVC-Adventure gaan kijken. Hier staan zoveel verschillende mogelijkheden op, dat het moeilijk is om hier even een keuze uit te maken. Onze manager had het idee om een keuze feest te maken. Iedereen mocht kiezen uit drie mogelijkheden en waar de meeste stemmen opvielen werd het. 

Het is uiteindelijk de feestavond geworden met bingo, was niet mijn eerst keuze. Deze keer gaan wij op de Jordanese feestboot.

19:00 uur   Vertrek van de kade: laat het feest maar beginnen!

19:15 uur   Amsterdamse borrelhappen – muziekbingo (met móóóóóie prijzen) – te gekke live-optredens – Het onvolprezen Hollands driegangenbuffet…. en véél vrolijke (meezing)muziek.

22:30 uur   Helaas weer terug…

Wat een super avond

Iedereen had zich op de bewuste dag verzameld bij de boot en precies om 19.00 uur ging deze varen. Vanaf het eerste moment zat de stemming er goed in, kan ook niet anders met zoveel gezellige mensen en een geweldige organisatie. Ook het drie-gangen diner die geserveerd was, was om je vingers bij op te eten. Al met al was het een zeer geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar. Zeker voor de volgende keer worden hier weer de bedrijfsuitjes in Amsterdam gekozen.