Folined

Blog van Folined

J&S Bedrijfsdiensten: sterk in schoonmaakwerk

Ben jij op zoek naar een bedrijf wat sterk is in schoonmaakwerk? Dan moet je bij J&S Bedrijfsdiensten zijn. Dit bedrijf is gevestigd in Eindhoven en beschikt al 30 jaar over een vlekkeloze schoonmaak reputatie als het om schoonmaakwerk gaat. Hierbij kun je denken aan het schoonmaken van kantoren, industriële ruimten, recreatieruimten, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Maar je kunt dit bedrijf ook inschakelen voor meer dan schoonmaakwerkzaamheden alleen. Zij zijn ook gespecialiseerd in onder andere glasbewassing, tapijtreiniging en gevelreiniging.

J&S Bedrijfsdiensten: een uniek bedrijf


Het mooie aan J&S Bedrijfsdiensten is dat zij streven naar perfectie. Schoon is bij hen niet schoon genoeg. Dit bedrijf heeft enkel gemotiveerde en deskundige schoonmakers in dienst die ervoor zorgen dat iedere opdracht succesvol wordt afgerond. Alle medewerkers die werkzaam zijn bij J&S Bedrijfsdiensten zijn zorgvuldig geselecteerd. Dit zodat zij beschikken over de juiste mentaliteit, representativiteit en deskundigheid. Het team van dit bedrijf bestaat uit een vast team en vaste invalkrachten. Dit zodat je steeds dezelfde gezichten ziet en altijd één centraal aanspreekpunt heeft.

Je kunt J&S Bedrijfsdiensten overigens niet alleen inschakelen op het moment dat je schoonmaakwerk uit wilt laten voeren. Je kunt dit ook doen omdat je onderhoudswerkzaamheden uit wilt laten voeren. Hierbij kun je onder andere denken aan tuinonderhoud, het impregneren van een gevel en kozijn conservering. J&S Bedrijfsdiensten biedt de helpende hand die je nodig hebt. Schoonmaken is niet voor iedereen een hobby en daarnaast is het ook mogelijk dat je hier simpelweg niet aan toe komt. Dit bedrijf heeft maar één doel en dat is alles netjes schoonmaken en tot in de puntjes verzorgen. Dit alles maakt J&S Bedrijfsdiensten een uniek bedrijf en hét bedrijf wat sterk is in schoonmaakwerk in de omgeving van Eindhoven.