Folined

Blog van Folined

Een huwelijksbedankje met een blijvende herinnering

huwelijksbedankje

Ben je op zoek naar een bijzonder huwelijksbedankje? Dan is de website: memoriae.nl wellicht iets voor jou. Toen ik ging trouwen met mijn man, wilde ik alle gasten die op onze speciale dag aanwezig zijn geweest iets bijzonders mee naar huis geven als aandenken. Hiervoor heb ik gekozen om een geluksklaver te bestellen.

Het huwelijksbedankje dat ik heb uitgekozen viel bij iedereen in de smaak. Van een aantal mensen kreeg ik zelfs de vraag waar ik deze had besteld. Omdat er zoveel leuke reacties kwamen heb ik besloten om mijn complimenten hier achter te laten op deze website voor de bezoeker van dit blog.

huwelijksbedankje

Een blijvende herinnering aan onze speciale dag

Onze trouwdag was een dag om nooit meer te vergeten, het bedankje was eigenlijk een soort verzegeling. Zelf heb ik ook de geluksklaver gepoot. Mochten wij in de toekomst gaan verhuizen dan gaat de geluksklaver gewoon mee naar ons nieuwe adres. Voor mij geeft dit een extra bijzonder gevoel aan de meest bijzondere dag uit mijn leven.

Wanneer je eens een kijkje neemt op deze website, dan kun je hier ook bedankjes vinden voor diverse andere gelegenheden. Kortom, dit is absoluut een adres om te onthouden.