Folined

Blog van Folined

Een leuk bedankje

Het leuke bedankje voor de gasten van ons feest is goed in de smaak gevallen. Omdat wij 12.5 jaar zijn getrouwd, hebben mijn man en ik een groot feest gegeven. Er waren vele gasten aanwezig die ook bij onze bruiloft zijn geweest. Het was een hele fijne dag en het weer was ook nog eens goed. Vele oude herinneringen zijn naar boven gehaald met een lach en een traan. 

bedankje

Een gebaar als dank voor de komst van de gasten

Het bedankje dat wij hebben meegegeven was erg goed in de smaak gevallen bij iedereen. Het leuke hieraan is ook, dat niemand dit heeft verwacht. Enfin deze gift heb ik besteld op de website: memoriae.nl. Hier tref je vele leuke giften aan voor diverse gelegenheden. Een blijvende herinnering kun je hier ook vinden dit heb ik dan ook gekozen. Onze gasten kunnen bloemenzaadjes poten (die wij als gift hebben gegeven) en hiervan kunnen genieten en tevens aan onze geslaagde dag denken.

Tevens kun je jouw gift ook voorzien van een persoonlijke tekst. Dit heb ik natuurlijk ook gedaan. Omdat het zo’n leuk idee is, heb ik besloten om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Neem daarom zelf maar eens een kijkje.