Folined

Blog van Folined

Leuke geboortekaartjes jongens

geboortekaartje

Als je een kindje verwacht dan moet er natuurlijk veel geregeld worden. Het geregel kan zo nu en dan best vermoeiend zijn maar het is wel heel leuk. Een van de laatste dingen op ons lijstje was “geboortekaartjes jongens“.

Online bestellen

Vroeger gingen mijn ouders naar een speciale winkel die geboortekaartjes maakten maar tegenwoordig kan je dit heel makkelijk online bestellen. Het werkt een beetje hetzelfde als het bestellen van een visitekaartje. Er waren beste veel soorten in de categorie “geboortekaartjes jongens” en we wilden een kaartje dat wij allebei leuk vonden. Mijn vriendin en ik zijn het vaak snel eens over dingen dus daar hebben we dan wel geluk mee.

Na wat opties weg te strepen kwamen we op een mooie top 3. De top 3 bestond uit kaartjes van verschillende formaten maar wel ongeveer in dezelfde stijl. We wilden graag even weten er een mogelijkheid was om een proefbestelling te doen. Mijn vriendin heeft naar Kisscards gebeld en gevraagd of het mogelijk is om de 3 kaarten als proef te bestellen. Tot onze verbazing was dit gratis! Dit gaf ons al gelijk een goed gevoel over de service en we zouden binnen een aantal dagen de kaarten ontvangen.

Gelukkige hebben we de kaarten mogen bestellen want het was overduidelijk dat 2 van de kaarten zwaar tegenvielen en we er gelukkig een mooie aan overgehouden hebben.