Folined

Blog van Folined

Tip: kidkraft poppenhuis

Afgelopen week heb ik op de webshop van Persempretoys nieuw speelgoed besteld voor mijn kinderen. Voor kinderen is speelgoed ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling. Zo trainen ze onbewust allerlei functies waar je later veel profijt van hebt. Ik vind het daarom ook super belangrijk dat mijn kinderen zijn voorzien van professioneel speelgoed. Gelukkig ben ik daar bij Persempretoys van verzekerd. Het bedrijf beschikt over een geweldig assortiment. Ze hebben veel keus en zijn ook nog eens erg voordelig.

Goede webshoppoppenhuis

Op de webshop kan je erg gemakkelijk een bestelling plaatsen. Al het speelgoed zijn duidelijk omschreven, zodat je precies weet wat je koopt. Mijn voorkeur ging dit keer naar een kidkraft poppenhuis. Voor mijn kleinste is dit perfect, aangezien ze het ook nog niet heeft. Binnen enkele minuten had ik al een bestelling geplaatst. Omdat ze een goed bestelsysteem hebben geïntegreerd maken ze het de klanten erg gemakkelijk. Ze verdienen daar ook een groot compliment voor!

Binnen 2 dagen kreeg ik mijn bestelling al binnen. De service van Persempretoys is dus perfect, evenals de kwaliteiten van de kidkraft poppenhuis. De kleinste vind het echt geweldig! Ze maakt er veel gebruik van en is er niet vandaan te krijgen.