Folined

Blog van Folined

Mooie abstracte schilderijen

Logo-1-300x104

Kunst vind ik heel erg belangrijk in een huis, omdat het toch een huiselijk gevoel creëert. De wand in de gang vond ik heel erg leeg en kaal. Om de gang in mijn huis toch iets minder kaal te maken wilde ik twee abstracte schilderijen hebben.

Geen idee

Als je op zoek gaat naar kunst dan moet je zo min mogelijk eisen hebben. Meestal vind je toch niet waar je naar op zoek bent en daarom ben ik deze keer gewoon rond gaan kijken.

schilderijVia het interent kwam ik terecht bij ART YVO. Op de website van dit bedrijf zag ik al een aantal mooie abstracte schilderijen. Een schilderij sprak mij heel erg aan, maar omdat ik er twee wilde hebben moest ik goed kijken wat er bij zou passen.

Omdat ik het niet zeker wist heb ik een foto van de gang opgestuurd naar het bedrijf. Aan de hand daarvan hebben zij een suggestie gedaan en dat vond ik wel een mooie oplossing.

De schilderijen kreeg ik via de post binnen. Diezelfde dag heb ik de schilderijen opgehangen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de kleuren. Allebei de schilderijen zagen er nog mooier uit in het echt!