Folined

Blog van Folined

Unieke moderne kunst

Ben jij ook een liefhebbeer van moderne kunst, dan ben je bij Sjaak Smetsers aan het juiste adres. Hij maakt van veel verschillende materialen, zoals glas, tin, brons, metaal, keramiek en bladgoud de mooiste creaties. Je kan dan wel zeggen dat elk beeld een uniek exemplaar is. Het is zelfs mogelijk om in opdracht een fraai exemplaar te laten ontwerpen. Wanneer jij een idee hebt wat het moet worden en deze kenbaar maakt aan Sjaak Smetsers, dan maakt hij er een bijzonder mooi en uniek beeld van. Dit leek mij een leuk idee voor onze ouders, die eerdaags 50 jaar getrouwd zijn.  

Wat een geweldig cadeau

Samen met mij broer zijn wij naar de Galerie in Tegelen gegaan en hebben daar onze ogen uitgekeken.  Wat wij hier al zagen staan en hangen, maakten ons alleen maar meer enthousiaster. Nadat wij een gesprek met de kunstenaar hadden gehad en onze wensen kenbaar hadden gemaakt is deze aan de slag gegaan.

Gisteren was de grote dag van onze ouders en was het 50 jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord hadden gegeven. Omdat het cadeau wat wij aan hun wilden geven best wel groot en zwaar was, hadden wij dit al eerder in e\hun tuin gezet met een doek eromheen. Zij vonden het een geweldig cadeau en dat was het zeker.