Folined

Blog van Folined

Eigenheid, authenticiteit en originaliteit

Magnanni

Magnanni , dat zijn schoenmakers, die werken met liefde en vakmanschap. Het stroomt door hun aderen en zit in hun bloed.
Het bedrijf begon in 1954 in een fabriek in Almansa, Spanje en ging over van grootvader, met een handvol medewerkers, tot de huidige generatie.
Hier streeft men naar de perfectie : een lijn gevoed met een passie voor het maken van elegante en luxueuze herenschoenen.
Wat uniek is, is de lijn van natuurlijke lederen schoenen die met de hand gescilderd worden, wat bekend staat als patina. Dit resulteert in een afwerking die nooit wordt gedupliceerd…

Magnanni

Eenvoudig, klassiek en oog voor luxueus design

Als het gaat om materiaal, wordt hier enkel gewerkt met het hoogste kwaliteit leder. ER wordt samen gewerkt met leerlooierijen in Italië, Frankrijk en Spanje: van luxe kalfsleder, exotische hagedis, krokodil en alligator, elk is stuk nauwgezet gecontroleerd en gesneden door meesters schoenmakers.
Een Magnanni schoen biedt een ongeëvenaard comfort en flexibiliteit en is net als een handschoen voor de voeten.
De doelgroep zijn mannen die gericht hun kledingstijl selecteren als een vorm van stijlvolle expressie en daarmee de tijdloze elegantie van een handgemaakte schoen waarderen.