Folined

Blog van Folined

Modieuze westernlaarzen Sendra boots

Sendra boots

Wat een mooi afgewerkte laarzen kan je terug vinden bij Sendra boots. De laarzen zijn niet enkel elegant en modieus maar geven echt een extra Boots aan je outfit.

Sendra boots

Voor ik de website www.sendra-boots.nl ontdekte had ik het gedacht dat westernlaarzen al snel een cowboy stijl zou geven die de indruk geeft alsof je jezelf hebt opgemaakt voor een verkleedpartij maar de laarzen van Sendra boots zijn zo mooi en elegant afgewerkt dat je ze bij elke outfit kan combineren. Mijn oudere zus heeft me ooit gezegd dat je bij elke outfit een stijlbreker dient aan te hebben. De combinatie van deze laarzen op een formeel en elegant kleedje zorgt dan ook voor een super leuk en vooral ook verjongend effect.

Het oog voor detail is verbluffend intrigerend bij deze laarzen, zelf vind ik het al fijn om gewoon heel het assortiment te bekijken en te letten op alle details. Als vrouw moeten we dan ook af en toe eens enkel winkelen met onze ogen en niet met onze portemonnee, maar ik ben trots om te zeggen dat ik een paar Sendra boots heb mogen toevoegen aan mijn schoenen collectie.