Folined

Blog van Folined

Mijn tevredenheid over de schoonheidsspecialiste nabij Veldhoven

schoonheidsspecialiste Veldhoven

De schoonheidsspecialiste Veldhoven van Schoonheidssalon-Meerhoven heeft echt verstand van haar vak. Op de een of andere manier lukte het mij niet om mijn onzuivere huid onder controle te krijgen. Toen ik na de meest dure producten die ik in een parfumerie aan had geschaft nog geen resultaat had geboekt. Wilde ik als laatste poging mijn huid eens onder handen laten nemen bij een specialist. 

schoonheidsspecialiste Veldhoven

De productlijn is een absolute topper

Daarom ben ik op aanraden van een goede vriendin van mij naar de schoonheidsspecialiste nabij Veldhoven gegaan. Hier konden zij mij vertellen dat ik waarschijnlijk allergisch ben voor een bepaald parfum die in vele producten zitten verwerkt. Gelukkig is het product waar in deze salon mee word gewerkt (webecos) een absolute topper! Natuurlijk was niet na een behandeling alles onder controle maar toch zag ik toen ik thuis was al een duidelijk verschil. 

Dankzij de goede behandelingen die ik laat uitvoeren voor een verrassend lage prijs, voel ik mij een stuk gelukkiger als ik in de spiegel kijk. De dure producten die ik had aangeschaft zijn verdwenen in de prullenmand. Kortom, het is voor een ieder een aanrader om eens een bezoek te brengen aan deze salon.