Folined

Blog van Folined

Zeer makkelijk een wasserette Rotterdam

Sinds ik op kamers woon heb ik de voordelen van de wasserette Rotterdam gevonden. Normaal ging ik elk weekend braaf op bezoek naar mijn ouders, meestal met een grote plunje baal met was. Mijn moeder vond het altijd leuk als ik dan langs kwam, maar haar glimlach verdween al snel toen zij mijn zak vol met was zag. Maar voor haar dochter heeft zij alles over en hielp zij mij met de was. Natuurlijk kan ik een wasmachine kopen, maar dan moet ik tussen de ijskast en de wasmachine mijn bed plaatsen, simpelweg omdat er bijna geen ruimte in mijn nieuwe kamer is.  

Een geweldige oplossing deze wasserette

Er is wel een wasmachine in het huis waar ik mijn kamer huur. Maar ik heb het idee wanneer ik mijn was hierin doe het er vuiler eruit komt dan er is in gegaan.

Per toeval kwam ik voor een tijd terug langs de wasserette hier in Rotterdam. Bij deze wasserette Super Wassalon A. Verboom kan je terecht voor kleding laten wassen, stomen en zelfs laten strijken. Dit is de ideale oplossing voor mijn was problemen. Meestal breng ik het in de morgen en tegen de avond staat het al gewassen en gestreken klaar.