Folined

Blog van Folined

Bij Hubo aan het juiste adres voor een kast op maat

Ben je op zoek naar het juiste adres voor een kast op maat te laten maken, zoek dan niet verder. Je kan namelijk bij de Hubo de mooiste modellen laten maken. Wij waren al een tijd op zoek naar een model die precies in de hoek van onze keuken zal passen. Omdat onze keuken best wel klein is en wij hierdoor bijna geen ruimte hebben om onze spullen in op te bergen, leek het ons de kuiste keuze om hier iets voor te laten maken. Zo hadden wij een poging gedaan om een tekening te maken naar waar wij op zoek waren, hiermee zijn wij naar de winkel gegaan. 

Zeer veel bergruimte

Nadat wij onze schets voor een kast op maat laten maken aan één van de medewerkers van de Hubo hadden laten zien, is deze ermee aan de slag gegaan. Natuurlijk werd onze tekening eerst door een professioneel gemaakt en waar nodig aangepast. Na onze goedkeuring is deze begonnen met het maken van onze nieuwe opbergmeubels.

Inmiddels hebben wij al onze spullen netjes kunnen opbergen in de nieuwe meubels. Het resultaat is bijzonder mooi. Zoiets kan je nooit in een winkel kopen en daardoor zijn onze meubels bijzonder uniek.