Folined

Blog van Folined

Bouwkundig zwembad op maat!

Nieuwatlantis logo

Een zwembad aanleggen is natuurlijk maatwerk en daarom word er vaak voor een bouwkundig zwembad gekozen. De vrijheid om zelf de afmetingen en het design te bedenken staan hierbij centraal.

Op maat

Als je dan een bouwkundig zwembad kan aanleggen is het natuurlijk het leukste om je eigen creative ideeën erop los te laten. Er zijn veel verschillende manieren om een zwembad in te delen en er zijn een tal van mogelijkheden om het zwembad eigen te maken.

Het is natuurlijk handig om een zwembad te ontwerpen met iemand die hier ervaring mee heeft. Een professional kan vaak verschillende inzichten geven over welke materialen het beste gebruikt kunnen worden en welke kleuren waarbij goed passen.

Bij NieuwAtlantis kunnen ze precies vertellen welke mogelijkheden er zijn om een zwembad aan te leggen en kunnen ze aan de hand van uw wensen een prijsopgave maken en een indicatie over waneer het zwembad mogelijk af zou zijn.

Mocht u de showroom willen bezoeken dan kunt u het beste een afspraak maken om zo zeker te zijn dat u goed geholpen kunt worden. Wij zijn destijds gewoon langs gegaan en zijn toen supergoed geholpen, maar om zeker te zijn dat alles goed gaat is het natuurlijk handiger om eerst contact op te nemen.bouwkundig zwembad