Folined

Blog van Folined

De bouw van onze droomwoning

Samen met mijn vriend wensten we graag onze eerste woning te bouwen. Echter wisten we niet hoe eraan te beginnen en hadden we zeer weinig tijd door onze jobs. Vandaar dat we beroep hebben gedaan op een externe
bouwbedrijf omgeving Winterswijk in handen te nemen. Zo hadden we zelf minder zorgen en aangezien we het zelf ook niet gewoon zijn om te bouwen, leek ons dat het beste. Zo konden we ons focussen op onze eigen job en konden we toch de inrichting van de woning kiezen. Door hun expertise en jaren ervaring voelden we ons hier zeer comfortabel bij en zijn we dan ook gelukkig dat we die keuze gemaakt hebben.

Geldergroep woningbouw: onze droomwoning

De partij waarmee we hebben samengewerkt is http://www.geldergroep.nl/. Op hun website kan je kiezen uit verschillende type woningen waaraan een bepaalde prijs verbonden is, maar bepaalde aspecten van de, woning zijn nog vrij in te vullen en zo hebben we toch onze droomwoning kunnen creëren met een beperkt budget. We zijn alvast zeer tevreden van het resultaat en wonen nu al 8 maanden in ons droomhuis. We hadden nooit verwacht dat het resultaat zo goed in de smaak zou vallen.