Folined

Blog van Folined

Ga naar wiki printshop voor de mooiste prints

foto print Nieuwe inrichting

Voor jullie heb ik sinds kort een goede tip: ga naar wiki printshop en zie daar wat er allemaal voor moois te koop is om aan de muur te hangen! De prijzen van Wiki prints vallen bijzonder mee en daarom is het zo verleidelijk er steeds weer te bestellen. Zij hebben een eigen collectie van canvassen en fotopanelen, zelfs aluminium is een optie. Als jij het ideale materiaal gekozen hebt, kun jij zelf nog een eigen foto of afbeeldingen indienen die dan voor jou gedrukt wordt. Of dat nou canvas of aluminium is! Dat is toch hartstikke leuk?

Voor mijzelf heb ik nu een mooie afbeelding van een kleurrijke foto gekocht. Maar voor mijn zus heb ik ook al leuke ideeën. Zij is binnenkort jarig en voor haar kan ik natuurlijk ook een mooi canvas laten maken. Als ik daar een foto van onze reis naar Italië op laat plaatsen, dan heeft zij een uniek en persoonlijk item dat zij altijd in haar huis kan ophangen. Het is een mooie herinnering.

Wat zouden jullie graag cadeau krijgen uit deze shop? Ga naar Wiki printshop en bekijk het aanbod! Er zit vast ook iets voor jou bij.