Folined

Blog van Folined

Maak gebruik van: tuinonderhoud Veldhoven

Onze woning hebben we recent gerenoveerd. Enige wat er nog moest gebeuren is onze tuin…. Deze ziet er vreselijk uit waardoor het hoognodig een renovatie gebruiken kan! Nu dat ikzelf hier totaal geen zin in heb om de tuin op te knappen hoopte ik een bedrijf te vinden die het voor een aantrekkelijke prijs kan realiseren. Zo heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken aangezien je online meer kan vinden als dat je de stad induikt.

Online gezocht, online gevonden!

Dankzij het internet zijn we terecht gekomen op de website van Somers hoveniers. Dit hebben we gevonden nadat we hadden gezocht op tuinonderhoud Veldhoven. Door hun uit te nodigen bij jou thuis wordt het mogelijk gemaakt om je wensen te bespreken zodat hun precies weten hoe en wat. 

468a33_c6cf9bbd3b1845d09432ddfb73dd87f5

Hun hebben eergisteren bij ons de tuin mogen bekijken en waren enthousiast geworden over het feit dat er genoeg gebeuren moet. Ook de offerte viel reuze mee waardoor ik al zeker was dat hun bij ons aan de slag mogen! Door akkoord te geven voor deze offerte hebben ze het mogelijk gemaakt om vanmorgen al bij ons aan de slag te gaan!