Folined

Blog van Folined

Jouw esd matten bestel je snel via het internet!

Amelectric

Maak ook gebruik van esd matten! Hiermee kun je er een stuk beter voor zorgen dat het werk veiliger is. Met name wanneer je werkt met elektriciteit dien je hier rekening mee te houden. In veel gevallen heb je daarvoor speciale schoenen aan. Echter raad ik het je ook aan om esd matten aan te schaffen. Dit leg je op de grond en doordat jij hierop staat zul je er niks van merken. Behalve dat je nog veiliger aan het werk bent!

esd mattenGeschikte esd matten voor in het magazijn

Onze werkgever heeft dit voor enkele dagen terug gehoord. Hij wilde dit nu dus ook bij ons in het magazijn neer gaan leggen. Echter had hij geen idee waar je dit kon bestellen. Zodoende heb ik mezelf aangeboden om het voor hem te gaan zoeken op het internet.

Zoektocht gestart!

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid bedrijven die dit aanbieden. Waarschijnlijk had mijn werkgever nog niet via het internet gezocht. Althans, anders had hij het wel gevonden toch? Enfin, ik was terecht gekomen op de website van amelectric.eu. Op deze website kon je vrijwel alles bestellen waarmee je de veiligheid kunt garanderen. Dit heb ik aan mijn werkgever overgelaten!