Folined

Blog van Folined

Vliegveld op Instagram

Een van de bekendste transportmogelijkheden van A naar B, oftewel het vliegveld. Dagelijks vliegen er duizenden vluchten over de gehele wereld om mensen te verplaatsen voor vakanties of meetings als vervoersmiddel. Het is belangrijk dat mensen snel informatie kunnen ontvangen als er bijvoorbeeld vertraging is of dat ze geïnformeerd kunnen worden wanneer er veranderingen aan bijvoorbeeld het vliegveld plaatsvinden. Hoe kun je er nou voor zorgen dat mensen hier snel gehoor aan geven en snel de informatie tot zich neemt? Het juiste antwoordt hiervoor is social media. Een kanaal dat door miljoenen gebruikers dagelijks gebruikt wordt en dan in het bijzonder Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. De beheerders kunnen foto’s hierbij plaatsen wat informatie geeft over het vliegveld. Denk bijvoorbeeld aan een vlucht wat vertraging heeft opgelopen of informatie wat gegeven kan worden over bijvoorbeeld vliegen. Het is een manier voor vliegtuigmaatschappijen om mensen aan te trekken om te gaan vliegen en dan in het bijzonder bij hen. Wanneer mensen hierdoor worden aangetrokken op basis van social media zorgt het voor een extra mogelijkheid om inkomsten te vergroten.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als ondersteunende factor voor de bedrijven die het tegengaan. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!