Folined

Blog van Folined

Goud inkopen door Gold Rush

logo

sieradenVroeger was ik heel erg gek op sieraden en dan voornamelijk gouden sieraden. Een groot gedeelte van mijn sieraden was naar mijn mening gedateerd en daarom heb ik besloten om een gedeelte van mijn sieraden te verkopen. Het particulier verkopen van de gouden sieraden vond ik niet een prettig idee en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat aan goud inkopen doet.

De prijs

Het goud dat ik had liggen was wel wat waard en daarom heb ik eerst in mijn omgeving gevraagd of iemand wist waar ik het goud kon verkopen voor een goede prijs.

Een vriend vertelde mij over Gold Rush, omdat zij goud inkopen. Hij had er wel positieve verhalen over en daarom besloot ik om een afspraak te maken op het kantoor.

Tijdens de afspraak heb ik mijn goud meegenomen en daar is gekeken naar de kwaliteit van het goud. De meeste sieraden waren van zuiver goud en aantal andere sieraden waren deels van goud.

Er is een hele mooie prijs gemaakt en ik had eigenlijk verwacht dat ik veel minder voor mijn sieraden ging krijgen dan dat ik uiteindelijk kreeg.

 

De service van Gold Rush beviel mij heel erg goed!