Folined

Blog van Folined

Informatie gevraagd bij advocatenkantoor Rotterdam ontslag

advocatenkantoor

advocatenkantoor Nuttige informatie

Een paar maanden geleden had ik advocatenkantoor Rotterdam ontslag nodig, vanwege mijn ontslag dat ik niet terecht vond. Natuurlijk liet ik dat niet aan mij voorbij gaan, dus wilde ik een advocaat inzetten. Omdat ik de beste advocaat wilde op dit gebied, zocht ik online naar advocatenkantoor Rotterdam ontslag. Zo vond ik al gauw THL advocaten. Zij zijn een klein advocatenkantoor, met erg veel kennis. Zij hebben al veel winst gemaakt, zeker op het gebied van ontslag.

Met hen ben ik al snel in gesprek geraakt, voor ik het wist had ik een advocaat die voor mij te werk ging! Natuurlijk moest ik de informatie doorgeven. Alle feitelijke documenten en dergelijke had mijn advocaat nodig, zo kon zij de beste strategie voor mij bepalen. Uiteindelijk hebben wij de zaak gewonnen. Ik krijg een mooie gouden handdruk en moet nu op zoek naar nieuw werk. Daar kijk ik erg naar uit, want werkloos zijn is helemaal niet leuk!

Hebben jullie ook eens in zo’n lastig parket gezeten? Ik ben er erg ongelukkig van geworden, maar nu gaat alles weer goed! Ik zie de toekomst rooskleurig in en heb erg veel zin weer aan de slag te gaan.