Folined

Blog van Folined

Je wilt een flexplek huren?

Hofclub

OnderNamen Woerden, De Hofclub, Arnoud, Anouk, Hotel Montfoort,

Een ruimte zien te vinden waar jouw team zich kan vestigen om het werk af te maken? Het lijkt erg lastig om dit te vinden, echter kan ik je hiermee wellicht helpen! Wij zijn namelijk voor een tijd terug ook aan het zoeken geweest naar flexplek huren. Diverse bedrijven bezocht, echter ook direct weer vertrokken nadat wij de kosten hiervoor kregen te horen. Veel te hoog voor hetgeen waarin wij zouden mogen werken. Hier zat ik totaal niet op te wachten waardoor wij verder zijn gaan zoeken.

Hofclub

Ruimte is perfect!

Tijdens het zoeken op het internet ben ik bij hofclub.nl terecht gekomen. Zij beschikken over de nodige ruimtes welke gehuurd kan worden. Ook in de kosten scheelt het bij hofclub.nl vergeleken met wat ik elders had gezien. Voor mij was het dan ook duidelijk om hier een bezichtiging te plannen zodat ik het met mijn eigen ogen kon bekijken. Het in ontvangst nemen van de offerte was al overtuigd. Uiteindelijk wilde ik niets liever dan het direct huren van een flexplek bij hofclub.nl.

Hofclub

Ideale ligging!

De ideale ligging van deze ruimtes zijn perfect en zeer toegankelijk per auto. Ook het openbaar vervoer ligt hier praktisch om de hoek. Voor ons was het dan ook vrij snel duidelijk dat wij hier een ruimte willen huren. Dit werd tevens mogelijk gemaakt om het per direct te bemachtigen. Dankzij hofclub.nl hebben wij het werk goed voort kunnen zetten!