Folined

Blog van Folined

Maak gebruik van een seo specialist in Eindhoven

Een seo specialist Eindhoven inschakelen? Goede keuze! Ik raad je wel aan om contact op te nemen met Websitepromotor. Zij hebben mij ook onwijs goed geholpen met het optimaliseren van mijn website.

Ik zal eens in het kort uitleggen wat er mis was met mijn website. Nadat ik mijn eigen pagina had gemaakt, toen kon mijn geluk niet meer op. Het voelde zo onwijs goed dat het mij was gelukt zonder uberhaupt van buitenaf hulp te vragen. Echter na een paar weken begon ik te merken dat er weinig tot geen bezoekers meer kwamen. Iets wat ik nodig had aangezien ik mijn inkomsten van de website moet halen. Hierdoor ben ik op onderzoek gegaan, echter zonder enig resultaat.

Hulp kwam als geroepen!

Dankzij een advertentie van Websitepromotor, die ik had gezien, begon ik te twijfelen. Zal ik dan toch extern hulp inschakelen om het probleem op te sporen? Dit heb ik dan ook gedaan en tijdens deze afspraak vonden zij het probleem al meteen. De content wat op mijn website staat is niet relevant genoeg. Hierdoor wordt je ook niet goed in Google gevonden.