Folined

Blog van Folined

Veilige opslag gasflessen

logo

Box_ServiceBij mij op het werk staan altijd heel erg veel gasflessen. Een week geleden had een collega bijna een heel erg ongeluk met een gasfles, omdat de gasflessen op verschillende plekken stonden. Om te voorkomen dat er echt een groot ongeval ontstaat door de gasflessen heb ik gezocht naar “opslag gasflessen

Besteld

Mijn werkgever vond het ook een goed idee om een veilige opslag gasflessen aan te schaffen. Via het internet kwam ik terecht bij Asecos. Het bedrijf is gespecialiseerd in de opslag van verschillende gevaarlijke stoffen.

Op de website zag ik veel verschillende gasfles opslag units staan en daarom heb ik met mijn werkgever overlegd over welke wij het beste konden bestellen. De opslag unit moest wel genoeg gasflessen kunnen houden, omdat het probleem anders niet opgelost zou zijn. Uiteindelijk heb ik met mijn werkgever een aantal opslag units besteld voor de gasflessen.

Een week later werden de units geleverd en deze konden wij direct gaan plaatsen. Het zijn eigenlijk gewoon kasten waar gasflessen in bewaard kunnen worden.

De kasten zijn heel erg handig in gebruik en zo weten wij zeker dat de kans klein is dat er nog een ongeval gaat gebeuren.