Folined

Blog van Folined

Wil jij een bedrijfsruimte huren in Breda?

Kantoorruimte huren Breda

Ik wilde een bedrijfsruimte huren Breda en omstreken. Met mijn werk moet ik veel vergaderen met potentiële klanten en zakenpartners. Doordat mijn netwerk bleef groeien werd mijn vergaderkamer te klein voor het aantal personen. Veel klanten van mij wonen in de omgeving van Breda en Roosendaal. Bedrijfsruimte huren BredaDit was een tweede reden om een ander pand te zoeken.

Een paar klanten raadde mij al enkele panden aan, al die panden vond ik nogal hoog geprijsd voor de ruimte. Ik bleef rondkijken op het internet en vond op een gegeven moment de site https://www.bcsb.n. dit Business Centre biedt meerdere extra’s aan waar ik gebruik van kon maken. Ook viel mij de prijs op, er waren ook nog meerdere services bij de prijs ingegrepen. Dit maakte het erg aantrekkelijk. Ik ben op bezoek gegaan en vond het uiterlijk van het pand en de klantenservice boven verwachting goed.

Tegenwoordig zit in in het Business Center met veel plezier. Nog steeds erg tevreden over de verschillende voorzieningen en extra’s.

Omdat het zo’n ideale ligging heeft hoeven mijn klanten en partners niet meer ver te reizen voor een meeting. Zelf kan ik gemakkelijk op de fiets komen naar mijn kantoor komen.