Folined

Blog van Folined

Windscherm voor ons terras

Een windscherm terras met mooie parasols, dit was onze wens voordat de zomer begon. Nu ik geniet van het mooie buitenverblijf dat wij hebben voor onze gasten die bij ons kunnen komen eten en drinken, besloot ik om mijn complimenten te delen op internet. Daarom plaats ik dit bericht voor de lezer van dit blog. 

Wanneer je als horeca ondernemer ook een buitenverblijf kunt aanbieden aan je gasten, dan zal je het wel herkennen dat zodra de eerste zonnestralen zich laten zien je direct alles in orde wilt maken buiten.

windscherm terras

Het resultaat was nog mooier dan verwacht

Wij waren er al vroeg bij omdat wij in de winter al contact hebben gehad met de mensen van Xterior. Zij hebben maatwerk geleverd en vervolgens een zeer aantrekkelijke offerte opgemaakt. Ook hebben wij parasols besteld bij deze firma die zijn voorzien van ons logo. Hierdoor zijn wij in de zomer natuurlijk van ver af al te herkennen. Wij mochten zelf bepalen wanneer de beschutting werd geleverd en gemonteerd. Alles is precies volgens afspraak gegaan en het resultaat is nog mooier dan de indruk die ik kreeg van de website. Onze complimenten voor dit bedrijf. Wij zijn erg blij met het windscherm op ons terras.